Искри в ефир: Костадинов захапа Цветанка Ризова, обяви новина, която засяга куп младежи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като Турция успя да постигне посредничество още в първите дни на конфликта, защо ние да не можем? Това попита лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в ефира на bTV по повод продължаващата война между Русия и Украйна.

Няма големи и малки държави, има големи и малки държавници, допълни той, репликирайки водещата Цветанка Ризов, която отбеляза, че Турция е доста по-голяма държава.

По думите на Костадинов, ако „Възраждане“ е на власт, едно от нещата, които ще направят, е да върнат наборната военна служба.

„Наборната служба да бъде както преди, това ни е в програмата. Ако решим да я възстановим, няма да стане толкова бързо. Утре няма да има къде да спят войниците. България ликвидира собствеността на тези поделения – бяха разпродадени.

Задължително всички момчета трябва да ходят в казармата – между 6 и 9 месеца. България не може да гарантира собствената си стабилност и независимост“, смята лидерът на „Възраждане“.

Праг на бедност за половин България

„Половината от населението на страната е под прага на бедността. НСИ могат да кажат утре, че инфлацията е над 10 процента. Има фалшификация на информация. Еврото е политически проект, не икономически. От ЕС можеш да излезеш, но от еврозоната не, няма такъв механизъм.

В Гърция си спомняте какво стана. Нищо не можеха да направят“, смята той.

„С инвестиции могат да се увеличат работните места. Трябва да се отвори българския пазар. Китайската икономика е планирала 30 млрд. евро по проекти, които до някаква степен могат да бъдат свързани в България – за подобни инвестиции.

Разговори с тях трябваше да се водят отдавна. Има организация, която обединява Китай с държави от Централна и Източна Европа. Но ЕС държи големите мита, затова не работи“, допълни той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!