„Искам си старото лице, приличам на чудовище от филм на ужасите“ – ТВ-водеща проплака след поредната корекция (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

43-годишната телевизионна и риалити звезда Кейти Прайс носи титлата „ветеран в козметичната хирургия“ и наскоро отиде в Турция за нова интервенция .

Тя взе екипа си от оператори със себе си, за да сподели опита си с аудиторията в YouTube и винаги го прави, защото иска да документира всичко. Тя сподели с последователите си, че „ изглеждала като чудовище “, след последните козметични процедури, през които наскоро премина.

Този път Кейти отиде в Турция за липосукция, лифтинг на очите и устните, липосукция под брадичката и инжектиране на мазнини в задните части.

Ето я Цветанка Ризова преди операциите (СНИМКА)Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова е сред най-одумваните за външността си родни тв звезди. Ли…Apr 15 2021vijti.com

Кейти Прайс корекции

Самата звезда признава, че изглежда неузнаваема и страшна.

„Това е ад, беше зловещо. Когато всичко свърши, си помислих, че приличам на чудовище от филма на ужасите. Бях убедена, че ще умра или че в крайна сметка ще изглеждам като зловеща кукла. Събудих се пълна с дупки и конци по тялото си. „Просто искам старата Кейт да се върне“, казва тя.

жена след пластична хирургия

Кейти многократно е казвала, че вече не знае колко корекции е имала. Само на гърдите си има около 12 операции и казва, че ботоксът вече няма никакъв ефект върху нея, тъй като го е използвала много често до 30-годишна възраст.

Мине Тугай (Шиниз) от „Безмилостен град“ преди и след пластичните операции Мине Тугай („Безмилостен град“, „Ягодова любов“, „Кварталът на богатите“, „Твоят мой живот“, „Врем…Feb 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!