Инсулт убил Стоян Александров

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Финансовият министър в кабинета на проф. Любен Беров – Стоян Александров е починал днес в ранния следобед във Военномедицинска академия, където е бил настанен след прекаран преди седмица втори инсулт.

Баща ми почина от инсулт. Жалко, че не знаех за тази първа помощ С игла може да се спаси живота на пациента от инсулт.Този съвет е от един китайски професор. Съхран…Aug 9 2020vijti.com

Преди година банкерът получил първия си мозъчен удар. Преди седмица го покосил и втори, след което той паднал. Бил е в кома с много тежки наранявания на главата. Непосредствената причина за смъртта му е сърдечна недостатъчност, научи Lupa.bg.

Кончината му обаче се оказа внезапна за мнозина, които са познавали и са работили със Стоян Александров, тъй като до скоро той бе обществено активен. Бившият финансов министър е дългогодишен преподавател в УНСС. В последно време е работил като консултант. В началото на месеца дори даде интервю по финансови въпроси.

По думите на негови приятели Стоян Александров е преживявал много тежко започналото през 2016 г. разследване срещу него за лихварство и запорите на имуществото му, които му бяха наложени от КПКОНПИ.

Сценаристът на Слави-Баба ми почина след инсулт, а лекарите писаха коронавирус, за да вземат пари по клинична пътека Сценаристът е покрусен, но и разгневен от трагедиятаТова са глупости, отрича директорът на болница …Aug 9 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!