Илиян развълнува мрежата с признание за Петя Дикова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чаровният писател Илиян Любимиров реши да се обясни в любов на половинката си Петя Дикова, която го дари с двама сина. Оказа се, че забавният и вечно усмихнат Илиян е пропуснал нещо много важно за всяка една жена, пишат от show.blitz.bg. Оказа се, че никого досега не е казвал на Петя защо я обича, а това със сигурност е породило напрежение между тях.

Петя Дикова си взима сбогом (Снимки): За мнозина втората бременност на Петя Дикова толкова скоро след първото ѝ раждане бе изненада. Те …Feb 14 2021vijti.com

„По-добре късно, отколкото никога“, гласи една велика мисъл, която Любомиров е решил да следва и да поправи счупеното в отношенията между него и щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева. „Никога не съм ѝ казвал защо я обичам. Ако знаеш защо обичаш някого, значи не го обичаш. Но всяка сутрин ѝ казвам защо ѝ се възхищавам. Това знам със сигурност. Няма ли възхищение, няма обичане“, с тези думи се обясни в любов на своята половинка. Преди месец бившата тв водеща също изрази любовта към бащата на синовете си и трогна мрежата с емоционалните си думи.

Петя Сашова Дикова е телевизионен водещ и светски журналист в редакцията на бTV Новините. Има повече от 17 години опит в телевизията. Родена е на 17 август 1984 г. в София. Учи в Американския колеж в София, след което завършва висшето си образование в Лондон. Учи журналистика, театър и превод. Нейна майка е актрисата Аня Пенчева, а баща – журналистът Сашо Диков. От 14-годишна е на телевизионния екран като водеща и репортерка. През 2009 – 2010 г. е водеща на предаването „Арт Трафик“ по PRO.BG. През 2009 г. участва заедно с майка си в реалити формата Vip Brother, където завършва на шесто място. От 2013 г. е водеща на предаването „Cool…T“ по Би Ти Ви.

Журналистическата работа я отвежда в домовете на Монсерат Кабайе, Андреа Бочели, Ерос Рамацоти. От нея Мел Гибсън научава интересни факти за историята на Шотландия, Лейди Гага – за България, а Том Джоунс дори цитира неин въпрос на концерта си. Дикова интервюира любимите си звезди и едни от най-големите музикални легенди на 20 век – Куийн и Адам Ламбърт, както и знатните си съученици от Американския колеж в София, завършили 60 години преди нея – Леда Милева и Петко Бочаров. През април 2018 г. повежда информационната кампания за репродуктивно здраве, която цели да насочи вниманието на младите жени към ранната превенция на проблеми в тази област, като например намаляване на яйчников резерв и други.

Сашо Диков Стойков e български журналист, бивш състезател и републикански шампион по ски. Работил за БНТ, главно по „Ефир 2“. Бил е програмен директор на Канал 3 и водещ на спортните предавания Едно към едно и Спорт в обектива и на политическото – Пет за Четири по същата телевизия. До 2015 г. води предаването „Дикоff“ по Нова Телевизия. Бил е женен за актрисата Аня Пенчева. Известен е с безкомпромисното си критикуване на ръководителите на спортовете в държавата, както и на самите управници на България.

ПЕТЯ ДИКОВА става фабрика за бебетаПетя Дикова изглежда се е пристрастила към хормоните на щастието, които носи бременността. Водещата …Jan 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!