Илияна Йотова си купува парфюми с охрана

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Със смяната на сезоните Илияна Йотова е решила да обнови личната си колекция с парфюми. Преди броени дни вицепрезидентката е била засечена на разходка в един от големите столични молове, при това в компанията на внушителен бодигард от НСО. Заместничката на Румен Радев се отбила в търговския център в работен ден. Единственият ѝ придружител бил охранителят, който стоял на дискретно разстояние от нея, но винаги зад гърба ѝ. Двамата не си разменили нито дума, а той ходел като сянка зад Йотова по време на разходката ѝ в мола, разказват свидетели.

Този път тя не обходила бутиците за дрехи, за да разгледа новите есенно-зимни колекции с модни находки, макар винаги да е била известна като една от най-суетните дами в българската политика. Йотова прекарала близо час насред най-голямата и скъпа парфюмерия в търговския център, като фокусът ѝ бил насочен само към парфюмите.

Вицето на Радев пробвала различни аромати, все на престижни марки като „Долче и Габана“, „Версаче“ и „Армани“. Към последната от тях тя има особен афинитет и често носи и дрехи на италианския дизайнер Джорджо Армани. Очевидци споделят, че Илияна била в добро настроение, ведра и усмихната, и отбелязват, че напоследък е успяла да влезе в идеална форма.

От известно време насам тя спазвала стриктен здравословен режим и изключила всички вредни и калорични храни от менюто си. 58-годишната Йотова хапвала главно качествено месо и разнообразни салати и очевидно лишенията ѝ вече са дали траен резултат. Младоликата вицепрезидентка обаче тази година имаше честта да се сдобие и с титлата „баба“. Единственият ѝ син Марин и снахата Кристияна я дариха с първороден внук Максим в началото на март.

Бебето се роди в София и бе дълго чакано от Илияна и нейния съпруг – известния лекар проф. Андрей Йотов. През септември семейството се събрало в елитен столичен ресторант, за да отпразнува първите 6 месеца на Максим. На тържеството имало специална декорация, но само половин торта, защото внукът на Йотова станал на половин годинка.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!