Изчезнаха парите от всички закупени билети за спектакъл на Виктор Калев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от любимите актьори на България – Виктор Калев, се оказа обект на измама, свързана с хитовия спектакъл „Грамофонът“.

Заради случилото се Калев и екипът му свалиха представлението, което трябваше да се изиграе снощи.

Уважаема публика, спектакълът “Грамофонът”, обявен за 25 септември в Народно читалище “Напредък—969”, няма да се състои на тази дата.

Решението и отговорността за тази промяна са на организатора на събитието Рена Дранкюлева от Горна Оряховица, която постъпва некоректно, а не на екипа на Виктор Калев.

Съжаляваме за причиненото ви неудобство и ви уведомяваме, че в срок до 08.10.2024г. може да върнете закупените билети и да получите заплатените суми от организатора Рена Дранкюлева“, пише в официалната страница на Калев, като е посочен и телефонът на въпросната дама.

Пред „Телеграф“ продуцентът Кирил Кирилов сподели:  „Не ми се случва за първи път, но винаги е изключително гадно чувството да се окажеш жертва на некоректно отношение.  Не искам да коментирам повече за момента“.

По информация на вестника са изчезнали приходите от всички закупени билети за големия спектакъл, което е недопустимо както към Виктор Калев, така и към всеки артист изпълнител.

Росица Валентинова

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!