Изпълнителката на големия хит „Сине, сине“ е настанена в реанимация

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Популярната певица и изпълнителка на големия хит „Сине, сине“ Севдалина Спасова е настанена в реанимацията на частната болница в Дупница. Преди два дни тя е припаднала и в дома си в Сапарева баня и моментално е транспортирана с линейка на Спешна помощ до лечебното заведение, уточнява Struma.bg.

Най-трогателният жест за един татко получи Жорж Башур! Вижте как се казва дъщеричката им с ЕмилияНай-трогателният жест за един татко получи Жорж Башур. Бебето, което му роди певицата Емилия днес, е…Feb 11 2022vijti.com

„Севдалина е адекватна и разговаря с нас. Не знаем какво й е точно.

От една-две седмици е спряла да се храни и да пие вода, което е довело до срив на организма й, така поне предполагаме ние.

Направен й е скенер на корема, но не е установено нещо сериозно.

Преди два дни е припаднала вкъщи и е извикана линейка на Спешен център – Сапарева баня. Транспортирана е в частната болница в Дупница, където е настанена в реанимация“, разказаха близки на семейство Спасови.

Те изразиха надежда да се установи причината за тежкото състояние на 55-годишната певица и тя да се излекува.

Тя и съпруга й Валентин са изключително популярни и обичани изпълнители. Притежават и брокерска агенция.

Истинските имена на родните звезди, някои ще ви шашнатЗнаете ли кои са Лиляна Петрова, Ивайло Стоянов, Мартин Богданов, Петър Бъчваров, Иванка Калудова ил…Feb 8 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!