Изпратих децата си да пазаруват със списък, бележката ме накара да подскоча

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Получихме сигнал от читател, който за съжаление ще кажем, че е нещо, което констатира всеки един от нас ежедневно, но считаме за важно да го споделим с вас. Разтревожена домакиня написа:  Не знам за каква официална инфлация говорите всеки ден вие медиите, но действителната е доста различна.

Изпратих децата си със списък за пазаруване в Billa. Точно написах от какво и колко да вземат. Преди в скоби давах и пояснения от сорта – не взимай нарязани мезета над 14.00 лв/кг, но вече не го правя, защото не мога да гадая с какви етикети осъмват магазините сутрин.

Та, по-същество. Изпълняват децата списъка, носят бележката и аз не мога да повярвам на очите си, подскочих. Кутийка маргарин вече струва 4.75 лева. Голямата опаковка ни стига за повече от месец и със сигурност преди беше не повече от 3.00 лева.

В същото време купили /децата/ и немско масло, на промоция – от 6.99 на 4.90 лева.

Какво се случва? До кога, всяко влизане в магазина ще ни изненадва. и то неприятно?

Споделям с вас, не защото ще ми дадете отговор, а защото излизам от кожата си и не знам как ще го караме в бъдеще.

Само един съвет да дам към останалите родители – не пращайте децата си сами в магазина, защото едно отиване може да „счупи“ бюджета ви.

В галерията можете да видите и въпросната касова бележка!

Много българи видяха касовата бележка, от която побесняхаКасова бележка, издадена на Летище София, предизвика вниманието на хиляди българи. Това, което се ви…Jun 29 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!