Изписаха бебето на Яни от „Фермата“, пременено в народна носия! (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Наскоро един от любимите победители във „Фермата“, пчеларят Яни Андреев, изживя щастието да гушне първа рожба. Той стана татко на момченце, но по-любопитното е, че на изписването на мъничето от родилното отделение двамата представляваха истинска атракция за околните.

„Благодарим на всички за прекрасните пожелания. Малкият юнак носи България в себе си!“ – победителят от „Фермата“ 3 Яни Андреев облече първородния си син в народна носия на изписването.

Яни Фермата син

Особено трогателно беше неговото обръщение към майката на малкия Димитър.

„Благодаря ти най-прекрасна жена, благодаря ти най-прекрасна доктор Мажена Панова!“

Той изказа специални благодарности и на целия екип от болницата, както и на „фотографа чичо Митко“. бабите и дядовците. Именно този фотограф запечата специалния начин, по който всички от семейството изглеждаха на изписването – а именно с фолклорни носии.

Малкият Димитър също бе облечен с дрешки с извезани по края шевици с червен конец. А в допълнение и с червено елече.

„Едно малко сърце се роди на 07.06.2024 . Да си ни жив и здрав Димитър. И следвай добрият пример в живота си.“ – пожела му гордият татко.

Една от първите снимки на малчугана е на неговата ръчичка. Няма как да не отбележим, че от убождането в болницата по кожата му се е оформило сърчице.

Раждането бе в столичната болница „Шейново“ при доктор Мажена Панова, участничка във „Фермата“ 8“.

На изписването са присъствали близки на семейството, както и Димитър Господинов-Гуспата от „Фермата“, който бе заедно с приятелката си Славия и дъщеричката им Дисиа.

Миналото лято Яни навърши 35 години в Гърция и сподели пред LadyZone.bg какво си е пожелал:

„С приятелката ми си пожелахме люлка“.

Яни получи много поздравления от други участници във „Фермата“, приятели и известни личности, познати от ефира и сцената. Хепи Ванче, Гуспата и Ванко от „Сървайвър“ публикуваха коментари с емоджита и сърчица под поста му.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!