Изпаднала в клинична смърт разказва какво е видяла в отвъдния свят

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Американката Мери Нийл пада във водата, докато кара каяк, и остава без кислород в продължение на 30 минути. Когато жената е открита, външният й вид е ужасен -тя е подута и лилава. След като оживява незнайно как, Мери Нийл разказва за своя предсмъртен опит.
Твърди, че докато била в клинична смърт, срещнала група странни същества на небето. Мери Нийл е ортопедичен хирург. Преживява клинична смърт през 1999 г., докато пътува с каяк до южно Чили. Пада във водата при опасна част на един от водопадите. Открита е безжизнена под 3-метров стълб вода, където прекарва без кислород в продължение на 30 минути.

Дори и от отвъдното, преподобна Стойна изпълнява желания, написани на лист Преподобна Стойна, освен пророчица и велика лечителка, тя е още екстрасенс, медиум, гадателка и ясновидка.Десетки години след смъртта на…Преподобна Стойна лекува желанията от написан лист Освен пророчица и велика лечителка, та е още екст…Jun 28 2020vijti.com

Не е изпитвала никаква болка или паника и през цялото това време, докато е била под вода. Почувствала как душата й се отделя от тялото и била отнесена на небето. Там веднага я посрещнала непознати същества. Не знае как точно да ги определи – като духове, хора или някакви други създания.

Не разпознавала никой от тях, но чувствала, че всички те играят важна роля в нейната съдба. Посрещната е с отворени обятия и след това поведена по пътека, осеяна схиляди цветя и водеща до огромна куполна структура. В същото време тя можела да се обърне и да разгледа физическото си тяло, потънало във водата.
Спътниците на Мери, които участвали в групата каяци, търсили я в продължение на 15 минути. Накрая един от мъжете я открил. Когато я извадили от водата, тялото й било подуто и лилаво.

На небето на Мери било казано, че трябва да се върне в тялото си, защото времето й да напусне физическия живот още не е дошло. След тези думи дошла в съзнание. Точно в този момент вече отчаяните спасители се опитвали да я върнат към живот. Преживяването на Мери коренно променило възгледа й за смъртта.лупа

Стефка Петревска, жив свидетел на феномена: Ванга продължава да ни помага от отвъдното„Вие имате очи, а нищо не виждате.“ Това казва пред близките си феноменалната пророчица Ванга, която…Jul 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!