„Изнервих се, че в телефона ѝ има чатове“. За първи път говори мъжът, отвлякъл и пребил бившата си приятелка в Кресна. Версиите на двамата – вижте тук

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

19-годишно момиче от Кресна е отвлечено и жестоко пребито от своя бивш приятел, който според пострадалата, не приемал решението ѝ да се разделят. За първи път, пред bTV говори 21-годишният мъж, обвинен за нападението.

Ивана се прибира от Лондон в къщата на баба си в Кресна миналата сряда. Същият ден в дома ѝ бившият ѝ приятел я напада пред очите на 76-годишната ѝ баба и братовчедка, разказва тя.

След побоя мъжът я качва насила в автомобила си и я отвежда в гориста местност край града.

„Спряхме малко по-назад зад мен колата, когато той ме свали и боят започна с два изключително силни шамара, от които ми причерня и паднах на земята. И започна с много силни удари, с юмруци, с телефона, с ръце по главата ми. Аз се опитах да се предпазя по някакъв начин и му повтарях, че ме боли главата, да спре“, разказва Ивана Симова.

Ивана допълва, че преди да си тръгне от мястото, мъжът се опитва да я блъсне с колата си.

„Аз се чувствах изключително безсилна и че нямаше какво да направя, за да помогна на себе си. Той докъде да стигне?! До края! Той с това ме заплашваше, той  винаги ми е казвал „ще умреш“, разказва младата жена.

Обвиненият за отвличане и побой 21-годишен има различна версия за случилото се. Твърди, че тя се качила доброволно в колата му – скубала го и го ухапала, а той си извадил медицинско. Не отрича обаче, че и той я е ударил.

„Изнервих се, че в телефона ѝ има някакви чатове и такива работи, изпуснах си нервите, ударих я два пъти, тя се разплака и от яд взе голям камък и ме уцели в тила. Оттам, още толкова се нервирах, ударих я още два-три пъти“, казва Богдан Димитров.

Братовчедката на Ивана я открива след побоя в тежко състояние.

„Тя се свърза с нас и каза, че я е пребил и моли да отидем да я спасим. Отидохме и я намерихме в много лошо състояние – тя беше цялата разрошена, в кръв, разпокъсана, подута, просто в нечовешко състояние“, казва Йоана Вангелова.

Богдан Димитров не отрича вината си, но твърди, че е бил провокиран от Ивана.

„Съжалявам много и знам, че съм виновен, но искам да излезе всичко наяве, а не с тези лъжи да се опитват да ме изкарат колкото се може по-гаден и по-гаден“, разказва още младият мъж.

Окръжна прокуратура – Благоевград е повдигнала обвинение за отвличане на мъжа, за което го грози затвор от 3 до 10 г., а Районен съд – Благоевград днес издаде ограничителна заповед срещу Димитров, с която е осигурена незабавна защита на пострадалото момиче.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!