Изнасилена пред очите на своя гей-съпруг: Известната актриса живее с травмата години наред, после се разболя от рак и ето как оцеля!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хиляди актьори се присъединиха към най-голямата стачка, връхлетяла Холивуд през последните 60 години, а известната актриса Фран Дрешър е един от нейните лидери. Напоследък актрисата рядко се появява публично, тъй като се бори с редица житейски проблеми.

Фран стана известна преди 30 години, благодарение на сериала „Бавачката“, а всички я помнят много добре и днес с нейната „тупирана“ коса, черни къдрици и неспокоен дух. Въпреки че днес тя се радва на заслужената си пенсия и стои възможно най-далеч от медиите, нейната житейска история ще ви развълнува.

Бавачката сцена

Започва кариерата си като мис на щата Ню Йорк в САЩ и много рано среща бъдещия си съпруг Питър, за когото се омъжва през 1978 г., когато е едва на 21 години. Но през 1996 г. любовта им приключи и разводът беше финализиран през 1999 г.

Фран Дрешър съпруг

Питър Марк Джейкъбсън каза, че след дълъг брак той осъзнал, че е хомосексуален и въпреки брака си, двойката останала в приятелски отношения и дълго време си сътрудничила в бизнес план. „Нашата любов е уникална, рядка и безкрайна. Освен когато той е дразнещ“, каза веднъж Фран за бившия си съпруг. След като публично съпругът й се обяви за гей, Фран се включи активно в групи, които насърчават правата на ЛГБТК общността.

Докато бяха женени, те преминаха през травматично преживяване заедно. А именно през януари 1985 г.

двама крадци нахлуха в дома им в Лос Анджелис. Докато единият обирал апартамента, другият изнасилвал Фран и приятелката й, опрял пистолет в главите им. Съпругът на Фран бил бит, вързан и принуден да стане свидетел на цялата сцена. След това травмиращо събитие на актрисата й трябваха години, за да се възстанови и още повече, за да говори за това пред обществото.

Фран Дрешър

За първи път тя говори за изнасилването през 1996 г., когато е диагностицирана с рак на матката. Тя описа всички подробности в автобиографията си „Enter Whining“. „Дълго време не можех да се справя с болката и травмата от изнасилването. Завърших с рак. Тялото реши да се разпадне и да създаде болест. Беше страховито преживяване за мен“, каза актрисата.

Тя смята, че това събитие е причината за безмилостната болест. С тази актриса обаче се случи друга неприятна ситуация, която предизвика допълнителен стрес. Година преди да бъде диагностицирана с рак, тя се разведе със съпруга си, защото той разбра, че е гей. „Не се радвам, че имах рак и не го пожелавам на никого, но след това станах по-добър човек. „Понякога най-добрите подаръци идват в най-грозната опаковка“, каза Фран.

Фран Дрешър днес

Дори това обаче не успя да я сломи. През 2007 г. Фран основа благотворителна организация за борба с рака и стана активна в обществото. Смелата Фран, която ще празнува 66-ия си рожден ден през септември, се омъжи през 2014 г. за 7 години по-младия от нея американски учен и компютърен експерт Шиаву Аядурай.

Фран Дрешър съпруг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!