Изловиха Черната Златка на плажа без Фотошоп – къде са ѝ плочките? (Папарашки снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Златка Димитрова е спрягана за една от дамите с най-красиво тяло у нас. Докато тренираше с бившата си любов, фитнес-инструктора Кирил Танев, Злати действително бе в перфектна форма.

Или просто е твърде добра в обработката на снимките с Фотошоп. Доказателство за последното са папарашки снимки от плажа, които я уловиха в недотам добра физическа форма .

Златка Димитрова бял бански

В момента красавицата почива на плаж Каваци в Созопол, видя репортер на Телеграф. От години насам Златка прекарва лятото в популярния курорт. На необработените кадри обаче няма и следа от перфектните плочки, които сме свикнали да виждаме на снимките ѝ в Инстаграм. Напротив – там дори прозира издайническо коремче .

Златка Димитрова коремче

Винаги избира първа линия на плажа, но не  от суета, а за удобство, тъй като компания и прави Миро младши. Докато малчуганът си играе с вълните, Димитрова лежи на пясъка без чадър и шезлонг. Тя прекарва близо три месеца в годината там и затова не се изкушава да залага на удобства, чиято цена генерира скок.

Черната Златка бански

Любопитна подробност е, че за разлика от повечето лица на българския шоубизнес, моделката избира абсолютно натурална визия, без грим, вързана коса и спортен бански.

Златка Димитрова не си губи времето: Оплела е поредния мъж в мрежите си СНИМКИЗлатка Димитрова не си губи времето и вместо да бърше сълзи заради раздялата с Миро, тя вече е хвана…Sep 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!