Излекуваният от COVID-19 ски учител: Лекуваха ме с три вида антибиотици

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

38-годишният мъж от Троян заяви, че при него кашлицата не се е проявила, но е бил в много тежко състояние Мъжът от Троян, работил като ски учител в Банско, е дал две отрицателни проби за COVID-19. Той вече е изписан от болницата и в момента си е вкъщи. Пред bTV 38-годишният Веселин Ангелов разказа как се е развило заболяването при него. Той прекара две седмици в инфекциозното отделение в болницата в Ловеч.

Психиатър: Няма как да успокоим човек, който няма пари да нахрани детето си заради коронавируса Как да се справим психологически със случващото се?Видео: NOVA „Възможно е страхът от това дали щ…Mar 29 2020vijti.com

Снимка: Веселин Ангелов

По думите му целият персонал се държаха страхотно. „Искам да ги поздравя, въпреки че им бях първият случай, те се държаха все едно са го правили всеки път“, допълни мъжът.

Ски учителят обясни, че първата седмица състоянието ми е било доста тежко. „Няма да лъжа, защото температурата не падаше, между другото нямах кашлица, тръгна да се появява кашлица, дадоха ми сироп и тя изчезна. Моята болест мина без кашлица“, заяви Веселин.

Ски учителят посочи, че четири дни е имал висока температура преди да потърси лекарска помощ.

Снимка: Веселин Ангелов

Отидох в болницата в Разлог да ми дадат антибиотик, защото се притесних, че имам температура. Те ме снимаха на рентген и видяха, че имам двустранна бронхопневмония“, каза още той.

Мъжът разказа, че е лекуван с три вида антибиотици. Допълни, че е много здрав физически и никога не се е разболявал тежко. „Положението наистина е сериозно, много хора го подценяват“, категоричен е Веселин.

Предстои му да остане под карантина вкъщи 28 дни. За този период той ще получи болничен лист. Мъжът уточни, че той все още се води на работа и договорът му не е прекратен.

И след коронавируса в Китай продават прилепи на пазара при нулева хигиенаВ Китай очевидно не са си научили урока от трагедията с коронавируса. Там все още се продават прилеп…Mar 29 2020vijti.com

Източник:дунавмост

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!