Излезе нова скрита камера с Яне Янев: Пеевски е 100 % подчинен на Бойко

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бойко Борисов е дал 11 депутатски места на хора на Делян Пеевски на последните избори на 4 април.
„За да може тия гласове на ДПС да отидат при Борисов“.

Излезе новият черен списък: 21 лица, свързани с Пеевски, Божков и Илко ЖелязковМинистерството на финансите публикува списък на лицата, които попадат или потенциално биха попаднали…Jun 15 2021vijti.com

Това твърди в запис със скрита камера, публикуван от „Антикорупционен фонд“ бившият депутат и съветник на Борисов Яне Янев.

Причината е, че така гласовете отиват от ДПС към ГЕРБ, обяснява Янев, като посочва като един от тези депутате „Марин Маринов, бившия министър“. Вероятно става въпрос за грешка на езика и се говори за бившия шеф на МВР Младен Маринов. „В момента Пеевски е 100 % подчинен на Борисов. С Доган всичко приключи“, казва Янев.

Бившият депутат и съветник на Бойко Борисов в борбата с корупцията Яне Янев разкрива част от схемата кой на кого е подчинен реално в прокуратурата, антикорупционната комисия КПКОНПИ и специализирания съд при предишното управление. Това се вижда в новата серия на разследването на „Антикорупционен фонд“ за задържането на бизнесмена Веселин Денков и опитите на партньорката му Ивайла Бакалова да го освободи от ареста. Записите, в които се обяснява връзката между Борисов, Цацаров, Гешев и председателя на специализирания съд Георги Ушев, са направени със скрита камера.

След като е научил, че е сниман, Янев и изпратил до „Антикорупционен фонд“ чрез адвоката си изричен отказ да се бъде излъчен.

В един от записите става ясно, че Янев се е срещал със два пъти със Сотир Цацаров и дори го е предупредил, че конюнктурата се променя. Цацаров отговорил, че само заради него може да съдейства за освобождаването на Денков.

Видеото вижте в линка https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=337442084652817

Цветан Василев смята, че Пеевски е „икономически труп“Дългата сага между Цветан Василев и Пеевски вероятно ще продължи и в бъдеще. Ще се върна в България,…Jun 13 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!