Излагация в „Звездите в нас“: Журито не знае кои са „Рамщайн“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първият епизод на новото шоу „Звездите в нас“ тръгна забавно и обещаващо. Виктор Калев внася най-много неподправен смях в предаването. „Звездите“ приличат на „Като две капки вода“, но разликата е в това, че в новото шоу са отбори, докато в „Капките“ са индивидуални изпълнители. Отборите са от трима човека, но те имитират един изпълнител.

Трима от участниците влязоха в образа на рок групата „Рамщайн“, но журито се оказа неподготвено, видя Lupa.bg. Софи Маринова и Тита се изложиха с това, че не са чували за групата и творчеството им. 

„Нямат грам музикална култура извън собствения стил и жанр. Момчетата бяха супер!Не е нормално трима от четирима в журито да не знаят кои са „Рамщайн“ и да пискат като Тита “Ау, колко са страшни” – коментират възмутени зрители на новото предаване.

 

Софи Маринова също беше в небрано лозе на част от изпълненията.

„Формата е доста интересен, участниците до този момент са супер свежи. Само, не мога да разбера логиката в това половината жури да нямат елементарно образование и поведение. Обидно е и за зрителите, и за участниците. Отврат са тези двете “дами” и „Малко несериозно ми е журито, те не познават музиката не са си направили труда поне да прочетат нещо. Няма как това да е жури на такъв формат. Разочарование и то голямо“ – това са само част от мненияята на шашардисаните зрители на иначе забавното предаване.

Източник: lupa

Ето го зашеметяващото жури на „Звездите в нас“Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Добрин Векилов – Дони ще имат тежката задача да оценяват изпълне…Sep 1 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!