Изкусителката Венета от Ергенът се показа без грим – дръжте се, няма да я познаете! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За краткото време, което е прекарала в опити да спечели сърцето на Ергена досега, Венета Костова се очертава като една от най-колоритните и забавни претендентки за сърцето на Виктор. Много зрители избързаха да я съдят в първите епизоди, но ето, че тя започва да печели все повече зрителска любов.

Може би защото е първична, откровена и не се притеснява да подхожда с голяма доза самоирония във всяка ситуация.

Венета Костова Ергенът

Ясно е, че всички момичета, които се борят за любовта на Виктор, прекарват часове в подготовка – прически, грим и обличане. Всички напуснали вече шоуто пък се оплакват от изтощителните снимки, продължавали по 12 часа на ден.

С типичното си чувство за хумор Венета се притесняваше да направи скок във водата, за да не ѝ се развали грима и да се изложи пред Виктор. Ето, че блондинката няма никакви причини за притеснение, тъй като естествената визия ѝ отива доста повече от драматичния грим, който демонстрира на малкия екран. Убедете се сами!

Венета Ергенът без грим

В профила си в Инстаграм Венета пусна няколко снимки, на които позира без тежкия грим от предаването. Трябва да се съгласим, че естествената ѝ красота много ѝ отива!

Венета Ергенът без грим

Снимки: Инстаграм

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!