Издирват шофьора от преобърналия се ТИР на „Тракия“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тече повторен оглед на зверската катастрофа на магистрала „Тракия“, при която днес загинаха петима души, а още няколко бяха ранени. Разследващите оглеждат храстите около магистралата, защото се оказва, че шофьорът на камиона не е в кабината, която се запали, съобщи БНТ. 

ТРАГЕДИЯ: Ето ги жертвите от мелето с турския тир на „Тракия” От МВР в Стара Загора обявиха още кървави подробности за касапницата с петима загинали, станала н…Jul 13 2020vijti.com

Един от първите, дошли на мястото на инцидента на АМ „Тракия“, е Началникът на КАТ-Стара Загора Бончо Славов.

По думите му тежката катастрофата на е възникнала около 17 часа с товарен автомобил с влекач, с прикачено към него полуремарке. Движил се от София към Бургас. На 160 км на АМ „Тракия“ навлиза в насрещната лента, като е преминал през стоманената предпазна ограда. Възникнало е ПТП с четири леки автомобила.

Сред ранените е и момиченце на 3 години, което е настанено в болница в Стара Загора. 

„Не можем да кажем причините, тъй като в момента тече оглед и тепърва ще се изясняват фактите и обстоятелствата около пътнотранспортното произшествие“, коментира Бончо Славов.

Умишлен опит за убийство в лявата лента на АМ „Тракия“!? (ВИДЕО)Лек автомобил Porsche Cayenne с бургаска регистрация е застрашил сериозно участниците в движението н…Feb 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!