Извънредно! Семерджиев и прокурорското синче се бият на кръв!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди минути фрапираща вест разтърси българското общество.

Двама от най-известните персонажи се сбиха в ареста.

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов, срещу когото са повдигнати осем обвинения за побои и закана за убийство, е влязъл в тежък бой с арестувания за катастрофата на бул. „Черни връх” Георги Семерджиев, при която бяха убити две момичета.

Информацията дойде от Нова тв.

Първо двамата почнали да се нареждат един друг с обидни думи.

После наперените мъжкарчета се почнали с удари.

Надзирателите се метнали да ги разтървават, но това било трудна задача.

Служителите на Централния софийски затвор също изяли удари.

Все пак след като ги туширали Михайлов и Семерджиев са изпратени в наказателни килии.

Само преди дни прокурорският син отново е бил в карцера заради арогантно поведение.

Притеснени ли са хората, че между убилия с колата си две жени Георги Семерджиев и прословутия прокурорски син Васил Михайлов, от който пропищя цял Перник еимало бой в ареста?

Ни най-малко, повечето българи, разбрали за случая са на едно мнение – оставете ги да се избият взаимно. Този коментар в различни варианти се повтаря масово от коментиращите събитието: „Сигурно са се наговорили! Защо обръщате толкова внимание на бой между престъпници? Нека си се избиват!”

„Оставете ги да се избият двамата,тъкмо България ще има с двама престъпника по- малко.” „Ура, ура, ура-оставете ги да се трепят,даже помагачи им пуснете.” „Ако изобщо е истина – на това му се казва „активно мероприятие“ от висша категория. Нека се изтрепят… Само да не „заметат“ нещо „под килима“. За случая разказа Нова телевизия, като уточни, че двамата арестанти, които чакат присъдите си, първо се скарали, а после се сбили. При опита да бъдат разтървани от надзирателите, те се обърнали срещу тях. След тази информация за случилото се, никой не съчувства на Семерджиев и Михайлов. Опазването на човешките права в арестите са много важен въпрос за българското правосъдие, но в този случай в общественото съзнание той отстъпва пред отношението към двамата емблематични с наглостта си арестанти.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!