Извънредно! Жестока катастрофа! Автобус с 40 пътници падна в дере до Миладиново!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Автобусът е летял в пропаст от над 10 метра.
Има поне една загинала жена и много хора със счупени крайници и различни нарянавания. Сред тях има и деца.

Автобус се е преобърнал на пътя Тополовград-Свиленград, близо до село Миладиново., съобщава БНТ. При тежката катастрофа има един загинал, а около 10 са ранени. Рейсът е пътувал с екскурзианти от Гърция за Бургас.

Автобусът е с бургаска регистрация. Хората се връщат от екскурзия в Кавала в Гърция.

На място веднага са изпратени 6 линейки, 7 полицейски екипа и 5 пожарни автомобила.

Сигнал за пътното произшествие е подаден на тел. 112 малко след 18:00 часа.

По първоначална информация на път II-55 Нова Загора – Хасково между селата Дрипчево и Младиново пътнически автобус с бургаска регистрация, в който са пътували 40 пътници е паднал в дере край пътя.

Има информацията за един починал и 10 пострадали. Благодарение на мигновената намеса на полицията всички пътници са бързо извадени, някои транспортирани към болнични заведения, други насочени за преглед на място и им е организиран подслон.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна, пред униформените той е обясни, че на завой автобусът е поднесъл.

„Там е дупка, над 10 метра. Ужасно беше. Хора със счупени ръце крака. Носихме ги под мишница“, разказа очевидец по БТВ, който е помогнал.

„Направена е проба за алкохол и наркотици на водача. Отрицателна е. Пътят е бил мокър. В момента вали дъжд. 43 пътници са били в автобуса. 18 души са в болница“, посочи Бойко Рановски от „Автомобилна администрация“.

Внимавайте! Служители на Летище София джобят пътницитеСлагайте катинари на куфарите, фолирайте ги и се молете на провидението да не ви пребъркат багажа! Н…Jul 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!