Извънредно! Взрив в завод в Арсенал! Има загинали! Много линейки и пожарни към мястото!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Трима души са загинали при инцидент в завод „Арсенал“ в Казанлък. Други трима души са пострадали, според БГНЕС. Инцидентът е станал около 11:00 часа. Чул се е взрив, последвал силен тътен, а розов дим се издигнал над завода в Казанлък. Гъстият дим се вижда в кадри, публикувани социалните мрежи.

Инцидентът е станал в 112 цех в четвърти завод в 11:07 часа, съобщи Михаил Михов от пресцентъра на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Стара Загора.

Той допълни, че веднага са изпратени два противопожарни автомобила, както и служители от ведомствената пожарна към предприятието.

От Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ съобщиха, че са информирани за авария в 112-и цех на завода в град Казанлък и се сформира екип, който да бъде изпратен на мястото.

От думите ѝ стана известно, че по първоначална информация има една жена, която се транспортира към УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора. По-рано в завода пристигнаха линейки, на място има и патрулна кола. Две линейки вече напуснаха територията на завода.

Свекърва извъртя долен номер на бъдещата си снаха и взриви мрежатаМладоженец и майка му извъртяха долен номер на бъдеща булка и си навлякоха гнева на мрежата, съобщав…Sep 12 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!