Извънредно! Борисов е на разпит в полицията за КЮЛЧЕТАТА!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Петел“ следи какво се случва с Бойко Борисов, който бе разпитан в полицията.

Вярно е, че Бойко Борисов в момента е на разпит в Главна дирекция „Национална полиция“. Той най-накрая трябва да каже има ли кюлчета и пачки в чекмеджето и коя е Мата Хари. Днес е била на разпит и неговата пиарка Севи. Това заяви по-рано днес вътрешният министър Бойко Рашков.

Васил Найденов хвърли неволно „бомба“ в ефира на Нова за БорисовКадър Нова тв, Булфото Напълно невинно и неволно Кралят на българската естрада Васил Найденов хвърли…Jan 3 2022vijti.com

Малко след това Борисов се появи на разпит в МВР.

„Питаха ме как съм успявал да държа най-ниската цена на газа, да държа цената на тока най-ниска, как съм успял да вкарам България в Европейския банков съюз, как най-добре сме се справили в Европа с миграцията – и то бързо са ме извикали, за да се каже, че е извикан Борисов на разпит“, отсече пред медиите бившият премиер, без да уточни точната причина за разпита.

Никога не съм притежавал кюлчета – нито съм купувал, нито съм продавал. Извикаха ме по телефона, каза Борисов пред журналисти и побърза да потегли.

Разпитът на Борисов е продължил не повече от 20 минути.

Заедно с Борисов бе и адвокатът му Менко Менков, пише Novini.bg.

Борисов взриви нета със СНИМКА на внуцитеЛидерът на ГЕРБ си прекарва страхотно у дома с внучетата си Вкъщи с Бойко и Иван и техните любимци…Jan 1 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!