Известен турски актьор се оказа българин от Шумен-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от най-обещаващите актьори от нашумелите турски сериали, се оказа роден в България. Става въпрос за Илхан Шен, който нашумя в съседката ни с продукцията „Любов, логика, отмъщение“.

Шен е роден в Шумен на 19 декември 1987 г.

Според „Сикрет.бг“, семейството на младия актьор е било принудено да емигрира от в Турция, когато той е бил на две години.

След като завършва основното и средното си образование в Истанбул, Илхан се записва в Техническия университет „Йълдъз“, завършвайки със специалност строителен инженер.

Илхан Шен представлява Турция на „Най-добрия модел на света 2009“, който се проведе в българската столица София и става „Най-добър модел на Европа“.

Младият актьор е доста популярен и в социалните мрежи, като в Инстаграм има над един милион последователи, пише „Галерия“.

За ролята си в „Любов, логика, отмъщение“ той е номиниран за „Златна пеперуда“, която е най-престижната телевизионна награда в Турция.

Сера Кутлубей за загубите в живота и за отношенията си с актьорите от „Безмилостен град“Сера Кутлубей е една от най-блестящите млади актриси в последните години… Завършила театър в униве…Apr 10 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!