ИДЕ ЛИ КРАЯТ? На зрителите им писна от Гала

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Идва ли краят на култовото „На кафе“? Този въпрос би си задал човек, ако прочете коментарите, които зрителите напоследък оставят в социалните мрежи.  Изглежда, че феновете хич не са доволни от качеството на шоуто и наскоро вълна от негативни изказвания се изля по адрес на водещата и екипа й.

Публикуваха диетата, с която Гала стана неузнаваема: Свали 6 кг за месец54-годишната Гала е голям почитател на 90-дневната диета. Именно на нея водещата дължи стройната си …Jun 17 2021vijti.com

„Пратете Гала и всички безделници в дълга почивка“; „Голяма простащина, но докога?“; „Пълен цирк и излагация! Пълна пародия!“; „По-отвратително предаване няма, честно!“, „Пълна простотия“; „Пълна порнография“; „Крайно време е да махнат тая идиотщина от ефира“; „Пълни идиоти“, гласят само част от острите думи на зрителите в мрежата.

Според слуховете рокади в състава на екипа ще има. Говори се, че Гери Малкоданска ще напусне панела, за да се заеме по-сериозно с прогнозата за времето. Твърди се още, че Георги Блажев и Дарин Ангелов може също да не се завърнат, твърди „Стандарт“.

Според мълвата писателят и актьорът не успявали да се справят добре с отредените им от продуцентите роли – да бъдат контрапункт на дългокраките красавици. На Блажев видимо му е скучно да бърбори по цяла сутрин и често предпочита да мълчи, а близнакът от Народния театър постоянно се опитва да се прави на оригинален, стигайки до клоунади и изглеждайки неадекватно с понякога абсурдните си коментари.

Мари на Гала показа секси форми в бански с деколте до пъпа – направо отвя конкуренцията (Снимки): Младата инфлуенсърка Мари Будева , която все още си остава по-известна като дъщерята на Гала, отно…Jun 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!