Иво Танев попиля Марина Цекова по Нова тв заради доц. Шишков: Не задавайте тъпи въпроси!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като предните дни шоуменът Иво Танев сподели мъката си за смъртта на своя приятел, специалистът по пиротехника доц. Петър Шишков при взривовете край Елин Пелин той се появи в събота сутрин по Нова телевизия да говори за трагедията. Малко преди това беше потвърдено, че дъщерята на доцента, 20-годишната Кристина Шишкова, която беше с 85% изгаряния след експлозиите в склада за фойерверки, също е починала.

Иво Танев беше много емоционален и засипа със суперлативи загиналия си приятели и дългогодишен бизнес партньор. Той подчерта, че доц. Шишков е бил прекрасен човек, професионалист и учен и винаги е изпипвал всичко. Шоуменът заяви, че лично той изключва възможността взривът да е станал заради грешка на спеца по пиротехника.

Танев обаче буквално избухна след въпрос на водещата Марина Цекова. Тя попита с какво медиите могат да бъдат полезни на близките на загиналите баща и син.

„Кажете на репортерите си да са по-адекватни. „Как се чувствате?”, в такъв момент е много тъп въпрос, не го задавайте!“, каза в прав текст Иво Танев. Той продължи, като каза, че не говори само за Нова телевизия, но и за колегите им. Шоуменът заяви, че в желанието си журналистите да „разчекнат новината”, те минават границите на нормалното.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!