Иво Сиромахов се разграничи от партията на Слави

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Основният идеен двигател на проектите на Слави Трифонов в последното десетилетие – Иво Сиромахов, се пази като дявол от тамян от всякакви асоциации с политическия проект на шефа си „Има такъв народ“. 48-годишният писател упорито твърди, че няма никакъв интерес към каквато и да било обществена дейност, но в кулоарите на „7/8 ТВ“ цари различно мнение, научи Lupa.bg.

Гардеробиерка на Слави: Мизерията е пълна, кърпим чорапи!За никого не е тайна, че трансферът от националния ефир на Би Ти Ви в кабеларката „7/8 ТВ“ се отрази…Jun 23 2020vijti.com

„Не съм член на партията. Не планирам никакво участие в политическия живот“, отвърна днес Сиромахов на шеговит въпрос кое министерство ще поеме, ако Дългия спечели следващите избори и получи право да състави кабинет.

Според колегите му обаче, Иво всъщност има съвсем сериозни политически амбиции. Той обаче не иска да си „гърми патроните“ с бутиково-народняшкото движение на шефа си, на което и най-щедрите социолози не дават повече от 30 места в евентуален бъдещ парламент.

Сиромахов всячески се стремял да се еманципира от Трифонов, за да може след време „на чисто“ да афишира политическите си аспирации. „Иво е много умен, той не иска да го сочат с пръст като някой Марио Тагарински, че е сменил дузина партииза също толкова години. Иска да запази позицията си на антисистемен, морален стожер, докато му дойде времето“, твърдят от екипа на Дългия.

Слави отлично разбирал какво се случва с най-близкия му съмишленик, но напълно изпразнен от творчески идеи нямало какво да предприеме, тъй като отчаяно се нуждаел от услугите на Сиромахов.

LUPA.BG

Слави Трифонов: Заразените се увеличават, мерките падат! Каква е логиката?„Вчера има 104 констатирани носители на Ковид-19, според Националния Оперативен Щаб. Днес има 93. И …Jun 12 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!