Иво Димчев навря Гринго в миша дупка за боя и счупената ръка на Софи Маринова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ексцентричният Иво Димчев скочи на Гринго. Причината – счупената ръка на половинката на мачото Софи Маринова. Димчев е бесен от домашното насилие, упражнено върху ромската перла, довело до счупването на ръката й.

Иво Димчев

Бях на концерт на най-добрата българска певица Софи Маринова. И тя пее и пее, и пее, и между песните се извинява на публиката за счупената си ръка и благодари на хората за любовта им, която и помага да забрави болките в тялото.

Един съпруг пребива най-добрата певица в тази страна. И тя се извинява на хората. И я аз гледам и плача и не мога да повярвам на ушите си“, казва Димчев, цитиран от вестник „България днес“.

Гринго и Софи Маринова.

Припомняме, че в началото на юни от спешната болница „Пирогов“ потвърдили, че певицата се е появила със счупена ръка, съобщи LifeOnline.bg. Звездата е била прегледана и гипсирана, след което е напуснала лечебното заведение. Засега не е ясно как се е стигнало до инцидента.

Преди време Софка призна, че е ставала жертва на домашно насилие. Бившият и съпруг и настоящ партньор Тодор Давидов-Гринго отпускаше юмрук към нея. Феновете не изключват възможността именно той да е причината за счупената ръка на певицата.

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от ГрингоСофи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда …Jun 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!