Ивелин Михайлов: Управляващи ми казаха, че ако не се съгласявам с тях, ще ме унищожат до 2 седмици

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Идеологът на „Величие“ иска да събере 100 хил. души в своя „Исторически парк“ да спасяват България, от тях приходът му може да е 1,5 – 2 млн. лв.

„Щом на мен може да ми бъде казано, че ако не се съглася с хора, които казват какво трябва да се прави – тези, които управляват държавата, и ще бъда унищожен физически до 2 седмици, това помислете си какво означава за всеки един човек“, заяви идеолога на партия „Величие“ Ивелин Михайлов във фейсбук.

Той си пусна видео, с което кани на събор в „Историческия парк“ като зове хората да идат заедно с него да спасяват България. От седмици  защитникът на Отечеството, вдъхновен да служи на народа си от романа за индианци „Синовете на Великата мечка“, призовава във всевъзможни канали поне 100 000 души да се съберат на събора му, защото се изисква „заедност“ (любима дума на Ахмед Доган, той я създаде за целите на ДПС – б.а. ), за да победим лошите и да спасим родината, която е в криза като във времената, когато монголските орди са били на границите ни и др. подобни.

Това, което Михайлов не споменава в призивите си е, че билетът за атракцията му „Исторически парк“ струва 20 лв. за възрастен и 15 лв. за дете. Умножено по 100 хил., това прави минимум милион и половина.

Вчера пък председателят на „Величие“ Николай Марков каза, че е имало натиск с компромати от три политически сили, за да подкрепи партията Рая Назарян за председател на Народното събрание, както и кабинет.

„Имаше показани компромати от тяхна страна за мен и г-н Михайлов. Казвам толкова, колкото преценя. Дали ще го пуснат този компромат, или не, е избор на тези хора, които ми го показаха. В случая става въпрос за запис“, каза Марков, но отрече да е зависим. В записа не ставало въпрос за пари.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!