Ива Софиянска изуми с избора на посуда за новогодишната трапеза (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистката Ива Софиянска -Божкова определено не страда от липса на финансови възможности. Точно заради това огромна бе изненадата на фенската ѝ аудитория, когато дъщерята на Стефан Софиянски показа снимки на новогодишната си трапеза.

И не липсата на изобилие бе най-фрапантното в случая – от кадрите ясно се вижда, че салатите и задължителните гозби са в еднократни съдини от фолио, а не в скъп и красив порцелан, както подобава на човек с възможности.

Вижте дома на Божков и Ива Софиянска (Снимки)Ива Софиянска-Божкова за първи път се осмели да покаже луксозния им дом с Антон. Вчера внучката на Б…Nov 19 2021vijti.com

Ива Софиянска трапеза

Ива Софиянска Нова година

За причината за въпросния избор можем само да гадаем.

Важното обаче е, че в кариерен план всичко при Ива явно върви по мед и масло.

Заедно с новата си работа за „Забраненото шоу на Рачков“, Божкова ще продължи да работи и при Халваджиян, на които благодари: „За екипа на @globalgroup_bg съм чувала легенди. Щастлива съм, че станах част от него. Удоволствие и чест е за мен, че ме приехте. Благодаря ви!“, сподели в социалните мрежи в самия край на миналата година телевизионерката, която няколко месеца стоя без работа, след като напусна Нова.

Ива Софиянска се върна на бял кон в Нова тв (Снимки)Ива Софиянска се завърна на бял кон в Нова тв. Този път тя е част от предаването „Забраненото шоу на…Sep 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!