Ива Митева: И на мен ми звънна Кирил Петков по телефона. Грозно е така да се прави

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Смятам, че е обидно това, че ПП се обръща към БСП и ДБ като към партии и ги канят на преговори, а ИТН не ни канят, а се обръщат към нас като към отделни народни представители. Още повече че Конституцията говори именно за парламентарни групи.

Това коментира пред бТВ Ива Митева.
Още повече, че в НС няма независими депутати, тъй като такива не са избрани от народа изначално. Това са депутати, нечленуващи в парламентарни групи. Това, което се случва в последните дни – натиска върху депутати, търсенето им, лъжата, като че ли се превърна в нещо нормално. За разлика от говоренето от истината, спазването на законите. Не го разбирам, посочи тя.

Онзи ден и на мен ми звъня , включително премиера Кирил Петков. Вдигнах му, говорихме. Поиска да се видим, да поговорим. От колеги, на които също е звъняно разбрах, как се опитват да кажат от ПП Слави Трифонов колко е непочтен, а те колко са почтени.

Такова едно хвърляне на обиди не е добре. Има си съдебни органи, да извадят фактите и да ги сложат на масата, посочи тя.

Те казват, че трябва да се направи нещо, че те правят промяната и че ние не сме на страната на истината в момента. Ще видим дали е така. Но според мен е грозно и непочтено да се действа така, посочи тя.

Кирил Петков: Предлагам Асен Василев за министър председателКирил Петков предложи Асен Василев за премиер на България и заяви, че страната ни е на исторически в…Jul 1 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!