Ива Митева: Избори не са нужни, трябва да опитаме с нов кабинет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадър Нова Тв

Силен човек от ИТН посочи какво е бъдещето на кабинета след трусовете.

Според депутата от „Има такъв народ” Ива Митева предсрочни избори не са нужни, дори са опасни в този момент. Коментарът ѝ идва, след като Слави Трифонов обяви, че партията му напуска коалицият.

Митева смята, че трябва да се опита да се състави нов кабинет. „Ако искахме този премиер да остане, нямаше да изтеглим министрите си. Имаме проблем в самото управление – с премиера и с вицепремиера. Затова изтегляме министрите си. Омръзна ни на коалиционните съвети да не се случва нищо”, отбеляза за Нова Тв тя.

В случай, че се завърти рулетката с мандатите, Митева уточни, че ИТН няма да подкрепи правителство на „Продължаваме Промяната”. „Друг мандат с ПП не смятам, че бихме подкрепили. Ако мандатът стигне до нас, ще опитаме. Ще търсим правителство на широкото съгласие. Втори мандат на ГЕРБ няма да подкрепим”, обясни депутатът.

Кирил Петков за Слави Трифонов: Певец, на когото не му пука за народа и правителството„Казаха ми, че ако имам проблем с Гроздан Караджов, имам проблем директно със Слави Трифонов, защото…Jun 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!