Иван Христов и Ирина Тенчева по спешност в болница

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ирина Тенчева, съпругата на продуцента Иван, разказа за кошмара от коронавируса, който и двамата са преживели. 

За съжаление, след заразяването им, е станало ясно, че настъпват усложнения и се е наложило болнично лечение. 

Ето какво разкрива журналистката и тв.-водеща на стената си във Фейсбук:

„Благодаря за загрижеността на всички приятели, близки и онлайн познати, които са мислили за нас през изминалите дни, но на които нямаше как да отговоря.

Ковид повали Ирина Тенчева на легло – тя сподели смущаващи симптоми (Снимки): Сред последните знаменитости у нас, които разкриха, че са заразени с Ковид , се оказа и Ирина Тенче…Mar 29 2021vijti.comЗа жалост влязохме в статистиката на усложненията от ковид след 7 ден от теста. Не ни помогна нито огромното ми желание да премина през вируса с повече оптимизъм и холистични подходи, нито типично мъжкото решение на Иван да го неглижира.

Помогнаха ни ЛЕКАРИТЕ и екипите им, за които когато събера мислите си ще споделя повече, защото заслужават най-много доверие и благодарност!

Наложи се спешно болнично лечение.

Наложиха се решения и избори, пред които всеки ден се изправят десетки семейства с деца под карантина, които няма кой да гледа докато докторите спасяват теб.

Научих истории с фатален край за единия от родителите, поставени в сходна ситуация.
Научих какво великолепно поколение млади лекари ще поемат грижите за хората в България и колко важно е да бъдат задържани тук!

Потвърдих убеждението си от първо лице, че ковид не е “грипче”, а абсолютно непредвидимо “влакче” ( понякога на ужасите), с чийто маршрут никой лекар и пациент не разполага.

Чувствам се променена от боледуването…

и колкото и голям фен да съм на идеята за живия постоянно променящ ни живот … надявам се точно тази Ирина, която съм днес да не остане задълго…

Надявам се скоро да изчистим вируса от телата си. Последиците върху здравето и физическият ни тонус тепърва ще заличаваме с времето и с допълнителна здравна грижа и режим.

Занижените нива на ентусиазъм, оптимизъм и радост от нормалния ни живот – към тяхното възстановяване пътят също няма да е кратък и се надявам именно в тази посока да бъда полезна на приятелите, с които споделяме това виртуално пространство тук.

Толкова бързо “обръщане на мисловния хастар” – не съм очаквала… Ще пиша подробно, обещавам, защото се оказва, че много хора неглижират точно този момент – с намирането на себе си “преди вируса”.

(Това, че намерих смисъл и го направих сега е добър знак.)

Благодарност и обич за вас.

П.п. И все пак, вирусът не заслужава корона! Короната е за всички от другата страна!“.
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!