Иван Иванов стана дядо

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Легендарният актьор Иван Иванов стана дядо на внук в навечерието на Цветница. Неговият син Стефан, по-известен с рапърския си псевдоним Уош МС, и половинката му в живота са се сдобили с първо отроче. Момченцето, проплакало в столична болница, е кръстено на своя знаменит дядо Иван.

Почина турската звезда Метин Чекмез, чийто дядо бе от БългарияТурският актьор Метин Чекмез е починал на 76-годишна възраст в Държавната болница в град Айдън Люби…Aug 26 2021vijti.com

Благата вест предизвикала огромна радост у актьора и неговата съпруга Петя. Двамата нямали търпение да се срещнат на живо със своя малък наследник.

От години насам звездата от „Всичко е любов“ и жена му живеят уединено сред природата на панагюрското село Оборище.

Там те се грижат за двор и животни и редовно събират семейство и приятели на гости. Иванов не е дядо новобранец и вече има един внук. С него го дари синът му Георги от първия му брак. Макар да са от различни майки, двамата синове на обичания артист се уважават и имат чудесни отношения.

И Георги, и Стефан обаче все още не са вдигали сватби, а живеят на семейни начала със своите избранички.

Източник: Ретро

Антония Петрова с чанти за 26 бона от Дядо Коледа (СНИМКИ)Антония Петрова-Батинкова не спира да се хвали от щедрия Дядо Коледа, мъжът на миската, който тази г…Dec 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!