Иван Звездев емигрира в Аржентина

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Иван Звездев има родови корени в Аржентина

Единственият телевизионен мастър шеф на България в продължение на години – Иван Звездев, обмислял дали да не се пресели със съпругата си и трите си деца в Аржентина, научи „България Днес“. Причината за избора точно на тази страна били фамилните корени на ВИП кулинаря там.

Бабата и дядото на Звездев емигрирали през 30-те години на миналия век в Аржентина по икономически причини. След 9 септември 1944 г. се връщат в България със сина си Димитър, баща на готвача.

След 10 ноември Димитър Звездев отново заминава за Аржентина със съпругата си Нели, майката на Иван, и стартира там проспериращ бизнес с аларми за коли, автоматични врати и охранителни системи за жилища, офиси и гаражи.

Днес обаче икономическите трудности и войната в Украйна накарали Иван Звездев да се огледа за по-безопасно място от Европа за живот и бизнес.

Иван Звездев излъгал жена си, че е на вечеря с Бойко БорисовКулинарят Иван Звездев, който пръв отпадна от новото забавно шоу „Маскираният певец” по Нова телевиз…Sep 23 2019vijti.com


Източник: bgdnes

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!