Ивана и Деси Слава се забъркаха в страшен скандал! Колежка ги нападна с много грозни думи ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолкпевиците Ивана и Деси Слава се замесиха във фолкскандал! В социалните мрежи се появи видео, на което двете пеят народната песен „Стара майка“, която е авторска творба на народната певица Ана Мария.

Действието се развива на празника на софийското градче Годеч. На сцената там Ивана и Деси Слава шумно се смеят, докато пеят една от най-трогателните народни песни. Коментарите веднага заливат публикацията, а към тях се включва и авторът на песента – фолклорната певица Ана Мария, която споделя видеото в своя профил. Изпълнителката е дълбоко възмутена от изпълнението на песента, която е с голяма сантиментална стойност за нея.

„Когато татко почина, със сестрите ми се разпръснахме да търсим препитание. Мама остана сама и ни беше чакала една вечер да се приберем, но ние не успяхме. Толкова е голяма майчината обич, че ни прости. Тогава тази песен излезе от дълбините на душата ми и сега, като я виждам с такава подигравка, просто ми идва в повече“, заяви през сълзи за „България Днес“ Ана Мария.

Певицата не търси извинение, а просто иска да покаже, че това не е начинът за представяне на фолклора.

„Не се чувствам засегната. Казвала съм на Ивана, че може да пее песента ми, но да споменава, че все пак е от моя репертоар. Радвам се, че се изпълнява, но такова поведение… Това е обида към публиката, защото хонорарите, с които се тиражират изпълнители от този тип, са на стойността на годишния доход на повечето хора. Ако не са усетили посланието, поне това, което трябваше да ги ангажира, е публиката. Имат отговорност пред нея“, категорична е Ана Мария.

„Песента е качена в социалните мрежи и отдолу съм написала, че е на голямата певица Ана Мария! Не го споменахме на концерта, защото беше микс от няколко други парчета и просто нямаше време“, сподели Ивана.

Ивана дълбоко уважава фолклора и никога не би се подиграла с творчеството на своята колежка.

„Ана Мария е една от най-големите певици! Тя е новата Недялка Керанова! Реших да изпеем „Стара майка“ с Деси, но нямах представа, че тя не знае текста. Затова се засмяхме във видеото, защото просто го обърка“, добави фолкдивата.

Певицата на народа е категорична, че повече никога няма да изпълнява тази песен и се извинява за създалата се ситуация.

„Може и да е права в случая. И на мен няма да ми стане приятно, ако някой се смее на мое парче, но наистина не е направено с лоша цел, просто Ивана ме викна на сцената и аз наистина не знаех текста. Не искахме да изглежда неуважително“, изказа се и ДесиСлава./show.blitz.bg

Ана-Мария

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!