Зрител: Билалов, по-добре го махнете този жокер! Не ви е срам!/Видео

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещият на „Стани богат“ отново отнесе критики от зрители след снощното издание на предаването. Причината – ползването на жокера „Обади се на приятел“. Участничката първо прочете на своя познат въпроса, но без да изброи четирите възможни отговора. А накрая той даде някакъв отговор, който обаче тя не чу.

Ядосахте се на Билалов след уникална игра на много подготвен участник / ВИДЕОСледващият ни участник е математик, бриджор и програмист. Оценява общата си култура на 10/10 и сме с…Feb 25 2022vijti.com

„Билалов, стига си се правил на утрепан! Не се чува нищо, когато хората се обаждат да помогнат! По-добре го премахнете този жокер! Не ви е срам!“, ядоса се фен на шоуто в социалната мрежа Фейсбук.

Иначе жената, взела участие, бе представена като любител на класическите екшъни и модерните технологии. Инженер, който прилага уменията си в информационните технологии в образованието на България.

Вижте играта на Мими Виденова!

Зрители: Билалов спря по грозен начин впечатляващата игра на Огнян Велинов в Стани богатВпечатляващата игра на Огнян Велинов в „Стани богат“ приключи по един доста любопитен начин. Умният …Feb 26 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!