Зрителка за Ергенът: Мислите ли, че след подобно предаване някой мъж ще приеме тези жени сериозно?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не знам тези „жени“ от къде имат така висока оценка за себе си, но по мимиките, жестовете и кривите физиономии си личи най-много какви са те отвътре. Външният облик подлежи на промяна, но вътрешно – няма спасение. Това написа във Фейсбук ядосана зрителка за предаването „Ергенът“.

„И после пак да се оправдават, че е монтаж и продукцията показва само лоши моменти…Сори ама думи в устата никой не може да им вкара. Александра с нищо не ги провокира, за да имат оправдание за такова гнусно поведение.

Ето какъв мъж отне девствеността на Елвира от Ергенът Елвира от „Ергенът” даде най-ценното си на футболен анализатор. Риалити героинята, която влезе в шо…Apr 11 2022vijti.com

Тези жени мислите ли, че след подобно предаване и представяне някой мъж ще ги хареса и някой дали изобщо ще ги оцени и приеме сериозно?“, завършва публикацията фенката на предаването.

„И аз смятам, че една жена трябва да бъде красива във всичко, включително и в думите, които изрича, когато е наранена, ядосана или предизвикана. И не само жена, всеки човек трябва да е така. Но, както се вижда, това е много трудно, изисква първо осъзнаване на проблема, а после упражняване в тази насока“, казва друго момиче.

„Провокацията не ги оправдава (ако изобщо има такава). Такива грозни думи могат да излязат само от устата на злобен човек и простак. Умният би отговорил на провокация спокойно, с правилните думи и с усмивка“, гласи друг коментар.

„Като настъпани змии са няколко от момите. Ревност е. Осъзнаха, че Виктор харесва Алекс и показаха цялата си простотия“, обяснява друг зрител на предаването.

Злобата на Виктория от „Ергенът“ може да ѝ коства победата – вижте как се закопа сама (Снимки): Миловидната наглед рускиня Виктopия Kaпитoнoвa, за която упорито се шушука, че ще е победителката н…Apr 9 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!