Зрителите ликуват! Караджов се завърна в ефира на бТВ:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мнозина бяха повече от разочаровани, след като в новия сезон на „Бригада Нов Дом“ не присъства едно от знаковите лица – Влади Караджов . Зрителите бяха свикнали с чаровния майстор и неговата забавна бригада, затова и по адрес на продуцентите се изля доста хейт в социалните мрежи.

Сега обаче всички имаха възможност отново да видят любимия си бригадир в ефира на bTV , след като в „Бригада Нов дом“ беше заменен от колегата си Калин Евтимов. Вместо да кърти, чисти, извозва и гради, Караджов започна да коментира важни и интересни теми от деня в предаването „Преди обед“.

Караджов съпруга

Той беше поканен там като седмичен коментатор заедно със своята половинка Цветелина – бивш продуцент на строителното шоу.

Двамата се запознават именно в социалния проект, там се залюбват и решават да се оженят. За много зрители смятана на бригадира в предаването беше шок.

Но явно в BTV все още държат на него и гледат да го държат наблизо, за да не го лапнат от конкуренцията. Дали ще го поканят обратно в „Бригада Нов дом“, не е ясно. Може да му измислят и някое друго предаване, пише HotArena.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!