Зрителите изригнаха: Ивет и д-р Щонова нямат място на финала в „Денсинг старс”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Голямо разочарование донесе последния епизод на „Денсинг старс”, след който от шоуто отпаднаха Папи Ханс и Ани и Валери Григоров и Дорина. Огромна част от аудиторията е несъгласна с резултата и обвинява bTV и продуцентите на шоуто, че са манипулирали вота. За съжаление, емоцията стига до такива нива, че в коментарите в социалните мрежи се появяват и обиди срещу тези, които продължават към последния етап на шоуто.

Най-много недоволство има срещу д-р Неделя Щонова и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова. По мнението на много зрители, те нямат място на финала въпреки старанието си:

„Скандален полуфинал… Папи и Ани трябваше да са на финал. “

„От последно място във временното класиране, Щонова се класира на финал. Много несправедливо за отпадналите двойки, които бяха по-добри от нея.”

„Валери и Папи трябваше да са на местата на Щонова и Ивет. Нищо лично, но и ние, НЕразбиращите от „стъпала и хватове и кикове“, не сме слепи и глухи за лансирането на шампионката и докторицата. Нищо лично, стараят се жените, но на финал… Гавра с останалите участници!“

Усещането на публиката, че в „Денсинг старс” нещо е нагласено, се подсилва от факта, че две от звездите на bTV, д-р Неделя Щонова и Натали Трифонова, са на финал. За тях това е сигурен признак, че вотът на зрителите е подменен.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!