Зрителите във възторг от Веселка: Тунингованата Симона не е за Фермата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На елиминационен дуел снощи във „Фермата“ една срещу друга се изправиха Веселка от отбора на старите герои и Симона от нови надежди. Двете дами влязоха нахъсани в битката за победа, но превъзходството на Веси взе връх още първата игра. Пъргавата дама показа, че не напразно е първата жена победител в това състезание. Зрителите останаха възхитени от представянето й и не се се съмнявали, че тя ще надделее над Симона.

Ама то толкова пъргаво,възхитена съм от нея! То е свикнало на труд това Веси.Радвам се,че тя спечели,и то с голяма преднина пред тая силиконка.Такава некадърница,добре че отпадна .

външна реклама

Браво Веси бъди все така уверена в себе си докрай .Успех🍀

А Веселка видимо е по слабичка на килограми,нисичка,но пъргава,такава малка жена а с каква сила и бързина си взе битките,Симона е една тунингована жена,която не и е там мястото както и на още много момичета от нови надежди силикона в гърдите няма да им донесе победа.

Въпреки всички трудности, които се стовариха на главата на Симона тя не се отказа, а с всички сили се бори докрай и достойно напусна състезанието със сълзи на очи заради раздялата със съотборниците си.

Зрителите в защита на Аксения от „Фермата“: Това не са „Нови надежди“, а лагер на малоумниците!Зрителите са потресени от постъпката в снощния епизод на „Фермата“ от страна на фермера на седмицата…Sep 23 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!