Зрителите бесни! Рачков се подигра с Тони, пожали Галена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Пееш или лъжеш“ само с три издания се превърна в любимо за зрителите, което не бе така при първия му сезон. Водещ в момента е Димитър Рачков, докато в първото издание преди години бяха дуета Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. Тогава шоуто не привлече вниманието на аудиторията, но днес то печели всеки път все повече зрители. Явно за това допринася и водещият, който обаче си спечели и критики от зрители заради последното предаване с Тони Димитрова. Тя беше определено поставена с много по-лоша ситуация за разлика от предишните участници Галена и Веселин Маринов.

Бургазлийката пя на финала с пълен музикален инвалид, но тя нямаше и голям избор от участниците, на които трябва да заложи. От 7 участника едва двама имаха глас, който да не плаши-маникюристката и участничката в Евровизия. Съвсем различно бе положението при участието на Галена преди седмица-тогава при 6 участника четирима пееха и фолкаджийката логично пя в дует с можещ.

„Много подло от страна на екипа, жал ми стана за Тони Димитрова, то е унизително направо при такива стойностни песни да се грачи така. То е ясно, че е за шоу, ама поне да има равни условия за всички и да е справедливо спрямо доказалите се български изпълнители“, беснее зрителка. „Ама не е честно толкова много лъжци на едно място никога не е имало..“, приглася друга. „Трябва участниците да са поравно: 3-ма пеещи,3-ма непеещи и така ще е справедливо“, предлага друга.

Зрители са убедени, че Галена е щяла да откаже участие, ако трябваше да пее накрая с музикален инвалид. На Веско Маринов пък трябвало да се реваншират за издънката му в първия сезон, когато пя с най-грачещата дама в България. Затова във втори сезон двама получили само по двама музикални инвалиди. Добрата Тони Димитрова обаче нямало да се сърди като Галена, затова при нея били набутани повече непеещи.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!