Зрителите бесни на Димо: Не видя груби нарушения на правилата в „Игри на волята“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

кадри Нова телевизия: Зрителите бесни на Димо: Не видя груби нарушения на правилата в „Игри на волята“

Може би най-големият гаф, който зрителите видяха в този сезон на „Игри на волята“, беше сгрешен пъзел, който водещият Димо Алексиев обяви за нареден. За съжаление, той направи втори подобен гаф и тотално възмути зрителите, които ревностно следят всеки детайл в битките. В социалните мрежи се разрази нова буря от недоволство срещу водещия.

За щастие, този път нарушенията не бяха решаващи за изхода на двубоя между Мартин и Момчил, който се разигра по време на битка за елиминация. Те трябваше да наредят пет кули от кубчета върху клатеща се маса и да го направят с една ръка. Пипането на масата беше строго забранено.

Към финалната фаза на шоуто е ясно, че винаги, когато Момчил е на арената, трябва да се следи за нарушения и хитруване. Макар той да е изключително симпатичен в социалната игра, софтуерния инженер е безспорно номер едно по мамене на терена. Ситият лъв, както го наричат съплеменниците му, винаги намира начин да си помогне с прийоми извън правилата.

Момчил пак се опита да излъже правилата

В началото Димо гледаше внимателно и направи веднага забележка на Момчил при първото пипане на масата. Буквално след секунди същото направи и Мартин, който обаче веднага се оправда с вятъра, който наистина беше доста силен. После Елвиса не направи нито едно нарушение. Интересно е да се отбележи, че при него е обратното – социалната му игра е подмолна и на моменти дори подла, но на арената той спазва дословно правилата на игрите.

В ключов момент, когато всички гледаха дали кулите на Мартин ще се задържат, Момчил за секунди награби три кубчета в ръцете си и задържа клатещата се маса с ръка за втори път. Нарушението беше тотално проспано от Димо Алексиев, макар че си беше за наказание. Очевидно е, че съдийството в „Игри на волята“ трябва да се подсили поне с още един чифт очи, които поне да гледат това, което улавят камерите.

Хитруването на Момчил не стигна, за да бие Мартин. Елвиса спечели доста категорично и за пръв път получи признание от Гладиаторите, при които той беше изгонен не от друг, а тъкмо от загубилия Момчил. Нещо повече, капитанът на червените Иван Рълев обяви, че иска да види Марто сред финалистите и заяви, че ще помогне на Елвиса това да се случи.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!