Зоран от „Сървайвър” си върна любовта на зрителите в „Черешката на тортата”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Режисьорът Зоран Петровски, прочул се като победител в предпоследния сезон на „Сървайвър” отново е тотален любимец на българските зрители. Причината за това е участието му в кулинарното шоу „Черешката на тортата” по Нова телевизия.

Макар че плакетът не отиде в него, а във водещата от БНТ Симона Кръстева, за зрителите именно той се представи най-добре в предаванията, които изкараха участниците на открито.

Ето какво пишат феновете на „Черешката”:

„Честно казано бях доста скептично настроена към Зоран. Но това, което приготви той, е просто за възхищение. Само който не е приготвял мексиканска храна, няма да разбере, колко усилия и време се изисква за уж привидно бързата храна. Не мога да кажа, че направи напълно типична мексиканска храна, но обърна голямо внимание към детайла… просто си личеше, че прави всичко с мерак”.

„Много готин пич и много се постара за вечерята. Забавлявах се много.”

„Браво! Представи това, което е”

В крайна сметка дори шеф Манчев остана впечатлен от готвенето на Зоран и старанието му, та за него имаше утешителна награда. Може би единствената забележка, която може да се отправи към режисьора е, че на моменти даде воля на балканския си нрав и „украси” ефира с нецензурни изрази, които макар и заглушени, се чуха доста отчетливо и от децата.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!