Зомбори се жени за Бабинова след „Капките“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Двамата с любимата му се влюбват във фолкпостановка! „Защо да не се оженя след „Капките“? Ами не е лоша идеята.“

Това споделя голямата звезда в шоуто „Като две капки вода“ Владимир Зомбори, който се оказа изненадата на сезона не само с перфектните си превъплъщения, но и с отличното пеене и като жени, и като мъже.

„Не е лесно, но аз съм трудолюбив“, с усмивка споделя Зомбори.

Кога и къде точно ще бъде сватбата, засега няма яснота. Не е ясно и дали Замбори е предложил сватба на половинката си – колежката си Весела Бабинова. Ясно е само, че актьорът, който прави фурор в шоуто за имитатори ,е твърдо решен да мине под венчило.

С Бабинова си партнират и на сцената, и в живота
С Бабинова си партнират и на сцената, и в живота

Всъщност музикалният талант на Влади не трябва да изненадва никого. Преди повече от 13 г., още докато е млад актьор в „Малък градски театър“, той се изявява в несъществуващия вече формат „Х фактор“. Зомбори стига до последното стъпало в шоуто – финала, но е първият, който си тръгва от него.

Най-голямата му подкрепа е колежката му Весела Бабинова, с която имат дъщеричка, но още нямат брак.

Двамата се срещат в коридорите на НАТФИЗ, където учат актьорско майсторство – тя в класа на проф. Пламен Марков, а той – на проф. Атанас Атанасов.

„Много се впечатлих от неговото име на първо място, после от всичко друго около него“, казва Весела за мъжа си.

Прадядото на сензацията в „Капките“ Владимир Зомбори бил сладкар на княз Фердинанд. Именно заради владетеля на България прароднината на актьора идва в България. Когато Фердинанд е избран за княз на родината ни, носещият синя кръв във вените си взима у нас най-добрия си майстор на сладки изделия – прадядото на Зомбори. Именно затова фамилията на актьора е странна за родните ширини и малцина я произнасят правилно – с ударение на първата сричка.

„Фамилията ми идва от Унгария. Дори има град с име като моето в Сърбия – Сомбори, който е на границата. Сомбори са наричани хората, идващи от този град“, споделя Зомбори.

В "Като две капки вода" Владо е фурия
В „Като две капки вода“ Владо е фурия

Весела Бабинова пък я късат първия път на изпитите, защото си няма понятие как да се готви и откъде да вземе пиеси. Записва философия в СУ и ходи на театрални студиа. Явява се втори път в НАТФИЗ и вече я приемат. Весела признава, че най-големият й шамар в живота е изживяването на трудна любов.

„Толкова давах от себе си, че няколко пъти пострадах жестоко. Ама това да са ми на мен раните“, спомня си тя. Преди двамата с Владо да станат двойка, и той си има приятелка – от Благоевградския театър. Любовта между Веселя и Владо пламва по време на постановката „Попфолк хроники: Бели птици и куршуми“. Тя играе чалга певица, а той охраната на нощно заведение в МГТ „Зад канала“. Тогава „прехвърчат пеперудите“ и за двамата.

С днешна дата Зомбори и Бабинова са родители на момиченце, за което в момента се грижат основно бабите и детегледачка.

„И двамата много работим. А с „Капките“ плюс цялостната ми програма е трудно да се отдам на почивка“, казва Зомбори.

В шоуто участва и човек, с когото Владо дълги години е съжителствал в Студентски град – актьорът Иво Аръков. Докато учат в НАТФИЗ, делят една стая заедно с друг техен приятел, който в момента е проспериращ фризьор и гримьор. „Беше голямо шоу, но оттогава двамата сме като братя“, казва Аръков, който в момента е основният конкурент за първото място на Владимир Зомбори в „Като две капки вода“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!