„Злото и злобата победиха“: Бесен хейт срещу Евгени, който изгони Мони Зенгинер

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бесен хейт се лее срещу решението на Евгени Генчев, който не подари роза на Мони Зенгинер. Танцьорката даваше вид на участничка, която не просто има самочувствие, но и увереност, че ще бъде сред финалистките.

Уви, това не се случи, а от реакциите в социалните мрежи си личи, че доста хора са неприятон изненадани от действията на Евгени.

„Той беше прекалено слаб за нея, а тя прекалено силна за него и според мен той е наясно с това и не може да се справи с този тип жена“, смята потребителка във Facebook. „Най-лошият избор направи!!! Не очаквах.. Много, много жалко.. Злото победи“, „На какво основание Габи ще остане в предаването, а Мони ще си тръгне?! Потресена съм, нямам думи. Макар и Мони да не получи роза и да не остана в предаването, тя спечели сърцата и уважението на цяла България!“, гласят малка част от позитивните мнения по адрес на Зенгинер.

„Българите имаме едно мислене, че като видим жена със силикон, хиалурон, вежди, мигли… е кифла, простакеса, злобна и т.н. Но това момиче доказа, че това не се отнася за нея и че човек като Валерия, която е модел, кучеманка, без корекции.. е толкова тъпо и злобно парче, толкова завист лъхаа, че чак е токсична.“, пише критично потребителка, която определено не е фен на Валерия.

Зенгинер не е коментирала до този момент напускането си, но споделя и лайква десетките позитивни коментари за нея.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!