ЗЛОВЕЩИ РАЗКРИТИЯ: Силви от „Ергенът“ учила окултизъм в Судан! (Вижте какво прави с хармониката си)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Побиват ли ви тръпки всеки път, когато Силви се появи на екрана в „Ергенът“? И има защо! Участничките в шоуто изобщо не преувеличават, като твърдят, че юристката е енергиен вампир и им въздейства негативно.

Оказва се, че Силви Русева е учила окултизъм в Судан! Това разкрива нейна близка пред сайта Intrigi.bg, където излизат наяве още зловещи подробности.

„Преди години Силви учи окултизъм в школа в Судан и много добре знае как да си играе с енергийните полета на околните. Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец“, разкрива нейна близка приятелка.

Нещо повече – хармониката, с която често я чуваме да засвирва в имението, също не е случайна. Оказва се, че ако се използва правилно, тя може да засилва биотоковете и по този начин да нанася сериозни щети върху здравето на околните. Това обяснява честите главоболия и припадъци, които сполетяха не една и две участнички в „Ергенът“.

Неслучайно всяка една от момите в имението изпитват страх от Силви. Дори най-близките й приятелки в предаването вече я избягват и признават, че ги побиват тръпки при всеки неин поглед.

Според тях до момента по-голямата част от участничките са отпаднали именно под нейно влияние. Слава богу, филмът на ужасите скоро ще приключи. По информация ня Intrigi.bg Силви ще бъде следващата отпаднала от шоуто.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!