ЗЛАТНАТА ПОРТА на желанията скоро ще се затвори – пожелайте си бързо нещо, шансът е уникален!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно уникално небесно явление ни дава шанс да сбъднем най-съкровените си желания във времевия прозорец 7-17 март 2023 г. Т.нар. „ Врата на Пепеляшка “ се отвори на 7 март , точно в 14.40 часа.

Астрологичното явление се нарича така, защото дните са наситени с щастие, любов и сбъднати желания, а девойките могат да срещнат своя избраник и да се омъжат.

Интересното събитие се нарича още „ Златната порта “ и започва с настъпването на пълнолунието в знака Дева. Интересното е, че освен щастие и любов периодът ще е много силен и за развиване на всякакви таланти, свързани с обществената сфера и науките, обясниха астролози пред „Телеграф“.

Надежда 

Най-широко отворена „Вратата на Пепеляшка“ ще бъде през първите десет дни от периода, което означава до 17 март. Пълнолунието ще подсили всички добри сили и така стремежите на хората ще се случват по-бързо. Специалисти обясниха, че в човешкия живот подобни златни порти се отварят само три пъти. Ако човек улови момента, може да сбъдне и най-съкровените си планове, включително да се сгоди или направо ожени. Периодът носи и нови романтични връзки, разрешаване на проблеми в работата, както и много пътувания и развитие на бизнеса.

Числото

Пълнолунието в Дева пък ще ни донесе ред и спокойствие в действията. Интересното е, че това е съчетано с числото 7, което ще е водещо за периода. Енергиите ще бъдат изведени на най-високото ниво и всеки ще може да организира работата си по график с точност до минути.

Астролози съветват още да не бъдем твърде мнителни и нетърпеливи към другите. Периодът ще е подходящ за подредба на дома, за изхвърляне на ненужни вещи, които затлачват енергиите ви. Подходящо е да се започне и диета за отслабване. Не е препоръчително през пълнолунието да се караме с никого, тъй като после сдобряването ще отнеме повече време.

Спецове по нумерология съветват хората да си намислят желание, но то трябва да е максимално конкретно. Препоръчително е да се запише на лист и да се прочете на глас по време на настъпване на пълнолунието. Който пропусне 14.40 ч. или няма възможност, може да го направи вечерта, когато види луната.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!