Златимир Йочев защити Мис България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещият на „Тази сутрин“ Златимир Йочев се заинтересува защо организаторите на конкурса Мис България отнемат титлата на Елизабет Кравец. Той проведе собствено разследване и изнесе неоспорими факти, заради които те отнемат правото на Кравец да бъде една от миските на България. Неговите думи внесоха сериозен смут и ако в действителност това е причината да ѝ отнемат правата на миска, то организаторите си навличат много сериозни проблеми.

Обяснението е много неконкретно и затова си направих труда да разследвам каква е причината за тези мерки. Става дума за любов. Тя има връзка с едно момче от Пловдив, който е много известен инфлуенсър. Той обаче е с такъв имидж, който очевидно не съвпада с възгледите на организаторите на конкурса Мис България. Между редовете се чете, че не са съгласни тя да се снима в негови клипове, а да не изпълнява задълженията си към тях, като носителка на титлата, разкри Йочев.

Тя няма право да се нарича „Мис България“ навсякъде, дори в социалните мрежи. Дотук стигна моето разследване, да ме прощават ако има друга причина и нещо, което незнам. Александър Пелтеков се казва момчето и демонстрира малко по-дивашки начин на живот. Жалко, това остава като едно петно, все пак това е конкурс за красота.

Самата Елизабет също направи обръщение към феновете си в социалната мрежа:

С организатора на конкурса “Мис България” не съм говорила от месеци и за мен беше изненада този ход от негова страна. Той публично и без никакво предизвестие реши да публикува поредица от внушения. Винаги съм вярвала, че това е конкурс за красота, а не за обслужване на нечии бизнес интереси. Задълженията ми по договора до момента са изпълнявани от моя страна. Ако някой има друга гледна точка или претенции, винаги може да ги отправи към съда, каквато възможност е предвидена в точката за прекратяване на договора. Всички други опции са свързани с взаимно съгласие, каквото аз не съм давала. Предполагам, че зад това действие може да стоят финансови проблеми, наранено его или скрити договорки с партньори на събитието, но те не могат да бъдат прехвърляни на мен.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!