Зимата се завъръща с пълна сила

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Зимата се завръща с пълна сила.
Усложнена е пътната обстановка в Централна и Северна България. Обилен сняг вали в района на Велико Търново. Тази сутрин на много места е имало закъсали ТИР-ове, които са затруднявали движението.

Защо тираджии носят със себе си дамски превръзки през зимата?Нестандартно решение на един от проблемите при шофьорите на големи камиони Настъпването на студения …Nov 14 2021vijti.com

На изхода на Велико Търново в посока Варна са били закъсали повече от 5 камиона, заради което се е наложило пътни полицаи да регулират движението. За кратко са се образували и колони от автомобили. Всички пътища на територията на областта са проходими при зимни условия. Проходим е и „Хаинбоаз“, показва справка на Plovdiv24.bg.

Има заседнал ТИР край Бяла, Русенско. За това сигнализира зрител на националната телевизия. Камионът е препречил пътя точно на табелата на Бяла и колите не могат да преминават. По информация на зрителя липсва снегопочистваща техника. От Националния институт по метеорология и хидрология потвърдиха за телевизията, че в района в момента вали сняг, примесен с дъжд и вече има натрупана снежна покривка. Очаква се снеговалежът там да продължи до обяд.

Сняг вали и на „Хижа Здравец“ и в местността „Копривките“.

Грешката, която ни коства много пари за ток за климатика, която правим всички през зимата

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!