Зейнеб в черно и бяло на концерта на Адел в Мюнхен (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Зейнеб Маджурова, една от новите водещи на „Преди обед“, е известна с това, че обожава да пътешества на различни места по света. Красавицата често споделя снимки и видеа от екзотичните си пътешествия. А последното е било по наистина прекрасен повод.

Зейнеб пътува до баварската столица, а поводът – концертът на Адел. За специалната вечер Зейнеб е заложила на вечната класика черно и бяла – една красива рокля, която отговаря на забележителността на събитието. Черните слънчеви очила с големи квадратни стъкла, които Зейнеб бе избрала, й придават холивудски вид.

На една от снимките до нея позира и креативният й арт директор Добромир Киряков. А лайковете и коментарите под поста не спряха да валят.

“Велико!” – коментира инфлуенсърката Александра Богданска.

“Това си струва да се види на живо!” и “Ох, как ви завиждам благородно” – написаха последователи на Зейнеб.

На споделените кадри може да се види и емоционално видео на Адел, която пее със сълзи в очите.

Отскоро майката на три деца се впусна в ново професионално  приключение. Тя е една от водещите на “Преди обед”, заедно с Франциска Йорданова и Оля Антонова.

Снимка: Instagram

Зейнеб е заедно с половинката си Стоян Балевски, който е и баща на трите й дъщери, от 13 години, но все още нямат брак.

Източник: https://ladyzone.bg/laifstail/lica/zejneb-v-cherno-i-bjalo-na-koncerta-na-adel-v-mjunhen-snimki.html?p=1&utm_source=article_page_break&utm_medium=article&utm_campaign=page_break_reload#page_break_1

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!